استاد عباس نژاد سروری فرزند حسين، از اساتيد صاحب سبک كرمان می باشد؛ ايشان در سال ۱۳۰۸ در كرمان متولد شد. وی، تحصيلات خود را تا ششم ابتدايی نظام قديم، ادامه داد و پس از آن به علت علاقه زياد به طراحی فرش، به اين هنر مشغول شد. ايشان از سال ۱۳۲۱ در اداره فرش احمد ديلمقانی آغاز به كار كرد. شروع يادگيری وی در اين اداره با بزرگانی چون استاد اكبر بهارستانی، استاد مرتضی مهدوی و استاد اصغر پاک بين همراه بود. وی پس از اتمام خدمت سربازی، در سال ۱۳۳۰ كارگاه طراحی قالی را در منزل پدری خويش واقع در خيابان بهار داير كرد و كار خود را با يك شاگرد آغاز نمود و پس از مدتی با رونق گرفتن فعالیتش به تعداد شاگردان خويش افزود.
وی پس از مدتی نقاشخانه ای نزديك ميدان مشتاق و پس از آن در خيابان شهاب داير كرد؛ از آن پس، تاكنون به صورت مستقل به فعاليت خود ادامه دادند و از كارگاه های توليد كننده و تجار فرش كرمان و شهرستان های اطراف سفارش نقشه قالی می گرفتند. از جمله توليد كنندگانی كه از ابتدای استقلال استاد همراهی می كرد، شكرالله خواجه حسينی بود.
همچنین از ديگر كارگاه های و تجار كرمان كه ايشان طرح خريداری می كردند، می توان از كارگاه های اژدری، حاج احمد فروزی، احمد ارجمندی و دباغيان و سيد مهدی انوری و... را نام برد. علاوه بر تجار كرمان بسياری از توليد كنندگان فرش دستباف راور طرح های مورد نياز خود را به ايشان سفارش می دادند، از جمله می توان، می توان حاج غلامرضا كمالی، پنجعلی فتاحی، مرتضوی، نصرالله كاربخش و اصغر كاربخش را نام برد. استاد نژاد سروری، در سال ۱۳۵۳ به مدت يك سال در شركت سهامی فرش كرمان مشغول به كار بوده است. از همكاران وی در اين شركت می توان از حسن تجربه كار، اصغر نفيسی، قاسم ميرزايی و مهدی افغان زاده و... را نام برد.
استاد نژاد سروری در طراحی انواع طرح و نقش فرش كرمان مهارت كامل و استادانه داشت. نقش سرام سروری كه امروزه از پر طرفدار ترين نقوش فرش كرمان است، از ابداعات ايشان است که به سفارش شکر ا... خواجه حسینی طراحی شده است.
برای اطلاع و ثبت نام در آخرین دوره ها و رویداد های کرمان کرفت بر روی دکمه های روبرو کلیک کنید.